ZomerExperience is ...

Nog nooit was prettig oud worden zo kansrijk als vandaag de dag. Daar zorgen de toenemende technische mogelijkheden, grote welvaart en de voortschrijdende medische kennis wel voor. Minder tijd voor het welzijn van de oudere lijkt meer en meer gekoppeld aan wonen in een verpleeghuis. Er is vaak weinig tijd om te doen waar het écht om gaat: genieten van de oude dag.

De ZomerExperience biedt zorginstellingen, hun medewerkers en bewoners een unieke kans om in de praktijk ervaring op te doen met familieparticipatie.

ZomerExperience is een kans om in de praktijk van alledag een organisatie te laten leren.

ZomerExperience is er juist voor autonome medewerkers die weten dat ze kunnen kiezen binnen de perken van de ongekende mogelijkheden van hun organisatie. Denk aan 'out of the box' denken en handelen, of aan zorg leveren zonder te veel regeltjes.

ZomerExperience is passie en professionaliteit, die soms in het gedrang komen door wet- en regelgeving, tijdsdruk en oordelen over van wat wel en niet kan.

ZomerExperience is er ook voor directies en managers. Grijp deze kans, die voor groot professioneel en passioneel resultaat in de langdurige zorg werkt!

En dit alles voor een relatief kleine financiële investering!

webdesign ../STIJLERIJ